Verkopen en verhuren op Chaletmarkt

 

Waarom een advertentie plaatsen op Chaletmarkt

Advertentie pakketten, kosten en plaatsen

Veilig betalen met Ideal, Paypal of Mistercash via ICEPAY

Registratie, wachtwoord en mijn gegevens

Reacties en biedingen op uw advertenties

Advertenties beheren (wijzigen, verwijderen en verlengen) 

 

 

 

Waarom een advertentie plaatsen op Chaletmarkt?

 

 1. Uw advertentie wordt automatisch op Twitter geplaatst

 2. Doelgerichte bezoekers

 3. Verbeter uw vindbaarheid in Google

 4. Uw website koppelen aan Chaletmarkt

 5. Altijd een actueel aanbod

 6. Inloggen met uw Facebook account

 7. Snel, makkelijk en veilig advertenties plaatsen

 8. Actief in meerdere landen

 9. Website in 6 talen: Nederlands, Duits, Engels, Frans, Spaans en Italiaans.

 

 

Advertentie pakketten, kosten en plaatsen

Advertentie plaatsen voor particulieren en bedrijven:
 Advertentie €0
 √ 1 advertentie
 √ 1 maand (28 dagen)
 8 foto's
 250 woorden tekst
  Link naar uw website
 
 Bedrijvengids €9
 √ 1 advertentie
  3 maanden (84 dagen)
 √ 8 foto's
 250 woorden tekst

 √ Link naar uw website

 

Extra mogelijkheden om uw advertentie op te laten vallen met onze advertentie opties:

 Advertentie opties
 √ Achtergrondkleur  Uw advertentie 28 dagen met een achtergrondkleur   €3
  Topadvertentie  Uw advertentie 28 dagen bovenaan de advertentielijst  €6
  Homepagetopper  Uw advertentie 28 dagen random bovenaan de homepage  €9

 

*Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW.

*Op Chaletmarkt is 1 maand gelijk aan 28 dagen!

*Als u een advertentie verwijderd, vervalt deze. U moet dan opnieuw gratis of betaald een advertentie plaatsen. 

 

Welke regels gelden voor het plaatsen van advertenties?

1. Kies de juiste rubriek en subrubriek voor uw advertentie

2. Plaats uw advertentie uitsluitend in de hoofd- en subrubriek die het beste bij uw advertentie past. Het is alleen voor bedrijven toegestaan om een advertentie te plaatsen in de rubriek "bedrijvengids".
Het is niet toegestaan dubbele advertenties in één (sub)rubriek te plaatsen. Het is niet toegestaan één en dezelfde advertentie twee keer of meer in dezelfde (sub)rubriek te plaatsen. Mocht u dit wel willen dan dient u deze in verschillende, doch relevante (sub)rubrieken te plaatsen. De gebruikers van Chaletmarkt ervaren het meerdere malen vinden van één en dezelfde advertentie als verwarrend en vervelend. Mocht u een aantal dezelfde produkten of een bepaald produkt in verschillende maten of kleuren aan willen bieden, doe dit dan (bij voorkeur) in één advertentie en geef aan dat u meerdere exemplaren te koop aanbiedt. 

3. De advertentieomschrijving dient aan de volgende voorwaarden te voldoen:
a) Beschrijf het door u aangeboden artikel zo volledig mogelijk;
b) Mocht u een foto bij de advertentie plaatsen, zorg dan dat deze overeenkomt met het in de advertentie aangeboden artikel;
c) Het is niet toegestaan om in uw advertentie gebruik te maken van bewoordingen die aanleiding geven tot ongewenst gedrag, zoals: “Zeer goed te gebruiken voor spieken” of “Voor het omzeilen van de beveiliging”;
d) Het is niet toegestaan om in uw advertentie gebruik te maken van aanstootgevende teksten en/of foto’s. Advertenties die beledigend, discriminerend, gewelddadig of offensief materiaal bevatten of propageren, zijn niet toegestaan op Chaletmarkt. Ook agressieve en racistische uitlatingen het aanzetten tot rellen, terroristische propaganda en politiek uitlatingen zijn niet toegestaan;
e)Het is niet toegestaan om in uw advertentie gebruik te maken van irrelevante zoektermen (keyword spamming);
f) Het is niet toegestaan om links naar andere vraag en aanbod- of veilingsites te plaatsen;

4. Het plaatsen van een link naar een website is alleen toegestaan via de optie “website”.
In de gebruikersnaam, titel, omschrijving en in de foto mag geen webadres worden opgenomen. Het direct of indirect refereren aan een website is niet toegestaan.
5. De volgende producten en diensten zijn niet toegestaan op Chaletmarkt, ongeacht de rechtsgeldigheid van deze producten en diensten:drugs en hieraan verwante middelen (Bijvoorbeeld: Marihuana, Wiet, Hashish, XTC, Cocaïne), genees- en homeopatische middelen, haat verspreidende of discriminerende geschriften, vuurwerk, wapens, messen en daaraan gerelateerde objecten, persoongebonden toegangsbewijzen voor concerten, sportwedstrijden en andere evenementen, emailbestanden, sigaretten, sigaren en andere tabaksprodukten, kans- en piramidespelen, pornografisch beeldmateriaal, erotische artikelen en hieraan verwante produkten en diensten, verwijzen naar affiliate-programma’s of sites, financiële producten die niet voldoen aan de wetgeving (Wet op het financieel toezicht). Het is niet toegestaan om bovenstaande produkten aan te bieden en/of te vragen. Chaletmarkt behoudt zich het recht voor om uitzonderingen op deze regel te maken voor voorwerpen die naar onze mening overduidelijk slechts als verzamelaarsobject gezien kunnen worden.
6. Het is niet toegestaan om op Chaletmarkt produkten of diensten aan te bieden die inbreuk maken op de intellectuele eigendomsrechten, zoals autersrechten, handelsmerken, domeinnamen en portretrechten.

Mocht uw advertentie niet voldoen aan de door Chaletmarkt gestelde advertentieregels of bestaat het vermoeden dat de regels zijn overtreden dan behoudt Chaletmarkt zich het recht voor om de betreffende advertentie van de site te verwijderen. Chaletmarkt zal na het verwijderen van een advertentie in geen enkel geval overgaan tot restitueren van eventueel al voldane betalingen aan Chaletmarkt.
Wat kost het plaatsen van een advertentie?
Advertenties plaatsen op Chaletmarkt is gratis. Chaletmarkt biedt echter ook extra mogelijkheden om de aandacht op uw advertentie te vestigen, die zijn niet gratis. Let op: op Chaletmarkt staat 1 maand gelijk aan 28 dagen!

Hoe plaats ik een advertentie?

Lees voordat u uw eerste advertentie plaatst eerst de Algemene Voorwaarden en de regels. Advertenties plaatsen werkt als volgt: ga naar "Gratis advertentie". Wanneer u ingelogd bent kunt u uw advertentie opgeven, anders wordt u doorverwezen naar de pagina "Login". Uw advertentie in de rubriek "Advertenties" blijft 28 dagen staan, in de rubriek "Bedrijvengids" zolang als de abonnementperiode duurt. Daarna wordt hij door Chaletmarkt verplaatst naar uw archief, u krijgt daarvan een melding via email. Indien uw advertentie nog geldig is, kunt u deze via de verlengknop verlengen voor een nieuwe periode van 28 dagen of de abonnementsperiode. Advertentie opties kunt u ook toevoegen, ook nadat uw advertentie geplaatst is. De looptijden van de advertentie opties variëren, zij vervallen automatisch.

Hoe betaal ik een advertentie en advertentie opties?
Als u bij het opgeven van uw advertentie heeft gekozen voor een betaalde optie om uw advertentie extra op te laten vallen, dan wordt u bij het plaatsen van de advertentie gevraagd om het verschuldigde bedrag aan Chaletmarkt te voldoen. U wordt na het klikken op "Plaatsen" automatisch doorgestuurd naar de betaalpagina. Op deze pagina kunt u via ICEPAY een betaalmethode kiezen: 
1. iDEAL; het overkoepelende betaalsysteem waarmee u kunt betalen via online bankieren van Postbank, Rabobank, ABN Amro bank, SNS bank en Fortis. U dient op de betaalpagina te kiezen voor de optie iDEAL. U wordt vervolgens doorgestuurd naar de betaalomgeving van iDEAL. 
2. Paypal; een betaalsysteem waarmee u gemakkelijk en veilig kunt betalen op internet, u dient wel een paypal account te hebben of aan te maken. Via paypal kunt u ook betalen met uw creditcard. 

3. MisterCash; het overkoepelende betaalsysteem waarmee u kunt betalen via online bankieren van Belgische en Duitse banken.
Hoe lang blijft mijn advertentie op Chaletmarkt.nl staan?
In de rubriek "Advertenties" blijft uw advertentie 28 dagen op Chaletmarkt staan. Indien gewenst, kunt u uw advertentie daarna gratis of tegen betaling voor 28 dagen verlengen. In de rubriek "Bedrijvengids" kunt u bedrijfsvermeldingen plaatsen voor 84 dagen (3maanden), 168 dagen (6 maanden) en 336 dagen (12 maanden).

 

 

Veilig betalen met Paypal


Is mijn online betaling veilig?

Uw online betaling wordt afgehandeld door Payment Service Provider PayPal. ICEPAY maakt het online betalen op deze website mogelijk door online betaalmethodes als iDEAL, PayPal en MisterCash aan te bieden en ICEPAY zorgt voor de afhandeling van uw transactie. ICEPAY is alleen verantwoordelijk voor de afhandeling van uw betaling en heeft geen invloed op de levering van uw online aankopen.

Kijk op de website van ICEPAY voor meer informatie over online betalingen via ICEPAY.
Veilig online betalen via Payment Service Provider ICEPAY

ICEPAY maakt het als Payment Service Provider mogelijk voor webwinkeliers om diverse online betaalmethodes, zoals iDEAL en PayPal, aan te bieden in hun webshop. Zo kunt u als consument binnen de webshop van uw online betalingen binnen een gebruiksvriendelijke en veilige betaalomgeving verrichten. ICEPAY is alleen verantwoordelijk voor de afhandeling van uw betaling en heeft geen invloed op de levering van uw online aankopen. U kunt op de website van ICEPAY aanvullende informatie vinden over uw online betalingen via ICEPAY.

 

 

Registratie, wachtwoord en mijn gegevens

 

Welke gegevens moet ik opgeven?
Als u voor het eerst een advertentie op Chaletmarkt wilt plaatsen dient u zich eerst te registreren. Registreren is eenvoudig via de pagina "Aanmelden". U wordt gevraagd om een aantal gegevens in te voeren. Naam -  Hier kunt u uw naam of bedrijfsnaam opgeven. Telefoonnummer (optioneel) - Geef hier het telefoonnummer waarop u bereikbaar bent voor de verkoop of verhuur. Dit telefoonnummer komt bij al uw advertenties te staan. Wilt u alleen via e-mail benaderd worden? Laat dit veld dan leeg.
Land - Vul hier het land in waarin u woonachtig bent. Postcode - Vul hier uw postcode in. Geïnteresseerde kopers kunnen hiermee bepalen hoever zij bij u vandaan wonen. Gebruikersnaam - Hier kunt u een willekeurige naam invoeren. Deze naam gebruikt u alleen om in te loggen op Chaletmarkt. Wachtwoord - Hier vult u uw wachtwoord in, dit wachtwoord heeft u nodig om in te loggen op Chaletmarkt.
Particuliere en zakelijke adverteerders

Op Chaletmarkt kunnen zowel particuliere als zakelijke adverteerders advertenties plaatsen. Alleen bedrijven kunnen een advertentie of bedrijfsvermelding plaatsen in de rubriek "Bedrijvengids". 
Hoe wijzig ik mijn persoonsgegevens en wachtwoord?

Uw persoonsgegevens of wachtwoord wijzigen, werkt als volgt: Log in op Chaletmarkt via de pagina "Login".
Klik nu bovenaan het scherm op "Mijn gegevens". Op deze pagina kunt u uw persoonlijke of bedrijfsgegegevens wijzigen. De naam die u opgeeft komt bij uw advertenties te staan. Een nieuw wachtwoord moet twee keer worden ingevuld. Vul alle gegevens volledig in, ook uw telefoonnummer, postcode en uw woonplaats. Hieraan ziet de koper hoe ver u bij hem vandaan woont en kan hij dus afwegen of hij het artikel persoonlijk wil ophalen. Als u alles heeft ingevuld, klikt u op "Bewaren".
Wat doe ik als ik mijn wachtwoord kwijt of vergeten ben?
Bent u uw wachtwoord vergeten, dan kunt u het wachtwoord opnieuw aanvragen. Ga naar de pagina "Login" en klik op de link: (naast wachtwoord vergeten) "Klik hier".  Voer uw emailadres in en klik op verzenden. Het wachtwoord wordt dan automatisch naar het opgegeven emailadres gestuurd. Let op: controleer, voordat u een nieuw wachtwoord aanvraagt, of u het juiste emailadres heeft ingevoerd!

 

 

Reacties en biedingen op uw advertenties

 

Wat zijn de regels voor het bieden?

Bieden op Chaletmarkt is optioneel. U kunt bieden via het contactformulier van de adverteerder. Anderen kunnen uw bod niet zien. Als er een bod op uw advertentie is geplaatst, bent u niet verplicht om uw artikel aan de hoogste bieder te verkopen. Aan de andere kant hoeft een bieder ook niet verplicht uw artikel af te nemen als hij/zij het hoogste bod heeft geplaatst. Wij willen u er wel op wijzen dat er bij het accepteren van een bod sprake is van een afspraak, die u wettelijk gezien verplicht bent na te komen.
Hoe bekijk ik een bod op mijn advertentie?

Als een koper een bod plaatst op uw advertentie, ontvangt u deze via het contactformulier van de advertentiepagina per email. U kunt deze bieder vervolgens emailen om tot een overeenkomst te komen.
Hoe verwijder ik een bod op mijn advertentie?

Een bod op uw advertentie is niet zichtbaar in uw advertentie, en kan derhalve ook niet verwijderd worden. U kunt alleen een bod ontvangen per email via het contactformulier op uw advertentiepagina.

 

 

Advertenties beheren (wijzigen, verwijderen en verlengen)

 

Hoe wijzig ik een advertentie?

Een advertentie wijzigen, werkt als volgt: 1. Inloggen via "Login". 2. naar "Mijn advertenties". 3. Klik rechts van de advertentie op de link "Advertentie wijzigen". Als u alle stappen heeft doorlopen en op "Afronden" klikt, worden de wijzigingen verwerkt.
Let op: De verwerking kan enige tijd duren. Verder kan het dat u de wijzigingen zelf in eerste instantie niet ziet. Druk dan op "F5" om de pagina te verversen.
Hoe verwijder ik een advertentie?

Als u een produkt heeft verkocht of verhuurd, kunt u zelf uw advertentie verwijderen. Dat werkt als volgt: 1. Inloggen via "Login". 2. Naar "Mijn advertenties". 3. Klik rechts van de advertentie op de link "Advertentie Verwijderen".
Hoe verleng ik een advertentie?

Als uw advertentie wel is verlopen, maar het produkt nog niet is verkocht of verhuurd, kunt u de advertentie als volgt verlengen: 1. Inloggen via "Login".  2. Naar "Mijn advertenties". 3. Klik rechts van de advertentie op "Verlengen".

Kan ik mijn advertentie bewaren?

Uw advertentie wordt, nadat deze verlopen is, 6 maanden (168 dagen) bewaard in 'Mijn advertenties'.

Hoe krijg ik mijn advertentie weer bovenaan de advertentielijst?

Een nieuwe advertentie of verlengde advertentie komt bovenaan de advertentielijst. Daarnaast kunt u een Topadvertentie bestellen, dat werkt als volgt: 1. Inloggen via "Login".  2. Naar "Mijn advertenties". 3. Klik rechts van de advertentie op "Advertentie opties".

Hoe vind ik mijn advertentienummer?

Het advertentienummer staat in de email die u van Chaletmarkt ontvangen heeft ter bevestiging van het plaatsen van uw advertentie. U kunt een advertentienummer ook opzoeken door in te loggen op Chaletmarkt. In "Mijn advertenties" vindt u het advertentienummer aan de linkerkant van de advertentielijst, naast de advertentie foto.

Bieden op Speurders.nl is optioneel. Dit wil zeggen dat als er een bod op uw advertentie is geplaatst, u niet verplicht bent om uw artikel aan de hoogste bieder te verkopen. Aan de andere kant hoeft een bieder ook niet verplicht uw artikel af te nemen als hij/zij het hoogste bod heeft geplaatst.Wij willen u er wel op wijzen dat er bij het accepteren van een bod sprake is van een afspraak, die u wettelijk gezien verplicht bent na te k


popstrap.com