Chaletmarkt account

 

 

Waarom een Chaletmarkt Account?

In uw Chaletmarkt Account heeft u een overzicht van al uw Advertenties, Bewaarde advertenties, Email services en uw persoonlijke- of bedrijfsgegevens. U kunt eenvoudig en snel advertenties, bewaren, plaatsen, wijzigen en verwijderen. Om gebruik te kunnen maken van een Chaletmarkt Account moet u zich eerst registreren. Registreren gaat eenvoudig via de pagina "Aanmelden".

 

Aanmelden en registreren op Chaletmarkt

Klik op de link 'Aanmelden' om u in te schrijven voor een account op Chaletmarkt.nl. Wanneer u een Facebook account heeft kunt u zich direct aanmelden voor een account door in te loggen met uw facebook account op de pagina 'Login'.

 

Kan ik alleen via mijn Chaletmarkt Account een advertentie te plaatsen?

Ja, u kunt alleen advertenties plaatsen op Chaletmarkt door in te loggen op uw Chaletmarkt Account.

 

Hoe kom ik aan een wachtwoord voor mijn Chaletmarkt Account?

Als u voor de eerste keer gebruik wilt maken van uw Chaletmarkt Account moet u zich eerst registreren. Registreren gaat eenvoudig via de pagina "Aanmelden". Op deze pagina kunt u uw eigen wachtwoord aanmaken.

 

Hoe verwijder ik mijn mijn "Chaletmarkt Account" en mijn wachtwoord?

Als u geen gebruik meer wilt maken van uw Chaletmarkt Account dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier. Wij kunnen uw Chaletmarkt Account voor u verwijderen.

 

Hoe kan ik inloggen op mijn Chaletmarkt Account?

U kunt inloggen door op de link "Login" te klikken. Vul vervolgens uw gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op inloggen. Als u bent ingelogd verschijnt het Chaletmarkt Account menu. Tevens kunt u inloggen met uw Facebook account.


popstrap.com