Lassche Hoveniers

Datum 3-10-12 | Bekeken: 2777 | Advertentienummer: 0180
Delen en bewaren
Vertel door   Bewaren   Verwijder bewaard  Vergelijken     Print    Klacht
Kenmerken
Tuinproducten:   Bestratingen, Hekwerken, Speeltoestellen, Tuinhuisjes, Tuinhout-Schuttingen, Tuinverlichting, Vijvers
Tuinbedrijf:   Hovenier
Land:   Nederland
Regio:   Gelderland
Plaats:   Barneveld
Postcode:   3771 PC
Adres:   Wesselseweg 44
Omschrijving

Uw tuin is bij ons in goede handen. Wij stellen strenge eisen aan ons zelf op het gebied van kwaliteit, service, garantie en natuurlijk betrouwbaarheid.
Onze mate van betrokkenheid is voor u een groot voordeel en garandeerd een perfecte uitvoering, waarin niets aan het toeval wordt overgelaten.
Uw tuin is immers het visitekaartje van uw woning. Daarnaast maakt onze realistische visie en een goede prijsstelling het mogelijk om uw wensen echt waar te maken.
Het werkveld waarin Lassche Hoveniers zich beweegt, omvat alle aspecten van het normale hovenierswerk als aanleg, onderhoud en renovatie van tuinen en parken voor particulieren en bedrijven.

Trampolines:

Lassche Hoveniers levert en plaatst de kwaliteits trampolines van Berg Toys en Elfje. De meeste trampolines zijn rond en bestaan uit een frame, een beschermrand, veren en een springdoek. En toch zijn niet alle trampolines hetzelfde! De beste trampoline bestaat uit de optimale mix van prijs, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn er verschillende ingraaf mogelijkheden.

Kwekerij:

Alle soorten kunt u op onze eigen kwekerij in de volle grond bewonderen en aanwijzen. Waarna uw keuze met een royale kluit, met doek en gaas omwikkeld, wordt uitgegraven. Zodat u zeker bent van een gezonde doorgroei in uw eigen tuin. Voor de doehetzelver leveren wij ook complete beplantingslijsten


Kaart
Contact informatie
Naam: Lassche Hoveniers
Adverteerder: Bedrijf
Land: Nederland
Provincie: Gelderland
Plaats: Barneveld
Adres: Wesselseweg 44
Postcode: 3771PC
Telefoon: 0342-417014
Alle advertenties adverteerder

Gesproken talen
 Nederlands  Duits  Engels
 Spaans  Frans  Italiaans
Email adverteerder

Typ de letters en cijfers van de afbeelding in het onderstaande veld. De mogelijke tekens zijn letters A tot H en cijfers 0 tot 9.

 

popstrap.com